Fotograf za svadbu - venčanje

 

Primiče se dan venčanja i vreme je da se angažuje fotograf. Naizgled jednostavan zadatak, ali da li je baš tako?

Fotografisanje Vašeg venčanja uopšte nije jednostavan posao i ne možete ga prepustiti bilo kome. Verujte nam ne želite za 10 godina sa žaljenjem gledati fotografije sa Vašeg venčanja – svadbe i pitati se da li je moglo bolje?

Za fotografisanje venčanja ne sme biti kompromisa pošto će dobar fotograf savršeno „oslikati“ Vaše venčanje.

 

Fotograf za venčanje - svadbu

 

Kako izabrati fotografa za venčanje

 

Izbor fotografa za venčanje je jedna od važnijih stavki u planiranju venčanja. Najvažnija stvar je krenuti sa traženjem na vreme. Ukoliko Vam je neko preporučio fotografa za venčanje ne znači da je on najbolji, obidjite fotografe porazgovarajte, pogledajte... mozda nadjete nekog ko mnogo bolje i profesionalnije radi.

 

Portfolio fotografija sa venčanja

Prvi korak je naravno internet, udjite na sajt foto studija, pogledajte slike, video snimke... Ukoliko Vam se svidi ono što vidite zakažite sastanak i pogledajte book-ove snimke... Svaki fotograf ima svoj stil i pregledom fotografija ćete utvrditi da li takav stil odgovara Vama.

 

Dostupnost fotografa za venčanje

Pri izboru fotografa morate obratiti pažnju na dostupnost. Zakazivanje unapred je veoma važno, potrudite se da 3 meseca pre svadbe imate rezervisanog fotogrfa. Ukoliko fotograf nije iz Vašeg mesta proverite da li može ispoštovati sve dogovoreno.

 

Cena fotografisanja venčanja,

Pronašli ste fotografa i odgovara Vam cena. Pre krajnjeg dogovora utvrdite još jednom šta sve ulazi u cenu (fotografisanje pre venčanja, rekviziti, albumi, video snimci...) na taj način izbegavate kasnije nesporazume, doplate...

 

Studio memories Vam nudi sledeće fotografske usluge u Beogradu i Srbiji:

  • fotografisanje venčanja,
  • krštenja,
  • rođendani,
  • deca i porodica,
  • moda,
  • korporativni događaji,
  • studijsko fotografisanje,
  • fotografisanje hrane, proizvoda, arhitekture...

 


 

Podelite stranicu: