Fotografisanje venčanja u Novom Bečeju

 

Želeli bismo da vam prenesemo utiske sa fotografisanja venčanja u Novom Bečeju.

Mladenci Ivana i Srđan su nas pozvali da zabeležimo jedan od najlepših dana njihovog zajedničkog života. Mladina prva želja je bila da se fotografisanje obavi u Arači, ali je zbog obilnih padavina tih dana odustala od te ideje i za fotografisanje je izabran jedan od najlepših dvoraca u Vojvodini, dvorac Fantast (poznatiji kao dvorac Dunđerski) koji se nalazi 15 km od Bečeja ka Bačkoj Topoli.

Inače, Arača je ruševina srednjevekovne romaničke crkve koja se od 1948. godine nalazi pod zaštitm države kao kulturno dobro, a nalazi se između Novog Bečeja i Novog Miloševa, tačnije 12 km od Novog Bečeja.

Informisali smo se o Arači na internetu, koliko smo mogli i zaključili da je ona zaista jedno neobično i romantično mesto, idealno za mladenačke fotografije. Obzirom da je okružena njivama, postojala je bojazan da neće biti pristupačna. Zato smo odlučili i iz Beograda krenuli ranije da bi videli kakav je prilaz, da li je pristupačno i može li se bezbedno fotografisati.

Prilaz do Arače je sasvim ok, nasut je put, nije asfalt ali nije ni zemljani put. Uz laganu vožnju može se doći bukvalno do same Arače. Kad smo došli do nje bili smo oduševljeni njenom energijom i lepotom. Pregledali smo teren i odmah, na licu mesta, u glavi sklopili kaledioskop kako bismo fotografisali naše mladence. Ostalo je samo da mladenci prihvate naš predlog.

Kad smo im predložili fotografisanje u Arači, rekli im da smo upravo došli odatle i pokazali fotografije suvog puta, bili su prijatno iznenađeni i odmah pristali, na naše veliko zadovoljstvo!

Kako je izgledao taj dan možete videti na našim fotografijama i u kratkom videu.

Nadamo se da smo pomogli budućim mladencima i našim kolegama oko odabira zanimljivih lokacija.

 


 

Podelite stranicu:Galerija slika